“Met veel enthousiasme, doorzettingsvermogen en daadkracht zorg ik voor meer rust, ruimte en regelmaat binnen jouw bedrijf.”

Aangenaam. Ik ben Nikki Eikelenboom.

Regelen, organiseren en structureren zit van kleins af aan al in mijn bloed. Een opgeruimde kamer in het ouderlijke huis, diverse vakanties organiseren of een georganiseerde mailbox. Heerlijk! Mijn grootste doel binnen het VA-schap is dan ook om rust te creëren voor ondernemers. Zorgen dat er ruimte komt om jouw bedrijf te laten groeien, om weer plezier in het ondernemen te ervaren of welke reden dan ook. De opluchting en de blijdschap bij een ondernemer in combinatie met het resultaat voor het bedrijf is enorm. Het is een deel van het fundament van een bedrijf en een absolute must om een bedrijf te laten groeien.

The VA-label ben ik gestart om ondernemers te ontzorgen en te ondersteunen in de dagelijkse werkzaamheden. Werkzaamheden waar (tijdelijk) te weinig tijd en aandacht voor is. Hiernaast ben ik een sparringpartner die adviseert, motiveert en inspireert. Het begint met een luisterend oor. Waar wil de ondernemer naar toe? Waar zit de pijn? Wat is het grootste obstakel? Als sparringpartner kijken wij samen naar de beste oplossing binnen jouw bedrijf. Naast het advies, assisteer ik ook met het implementeren van de oplossing. Duidelijkheid, heldere communicatie en structuur is waar ik naar streef binnen de samenwerkingen met mijn opdrachtgevers.

Graag maak ik persoonlijk kennis met jou, maar hierbij alvast in een notendop wie ik ben. Samen met mijn partner woon ik in het mooie Delft, ben ik een fanatieke tennisser en zit ik graag op het terras. Een gezelligheidsdier, maar op z’n tijd ook wel eens een huismus.

Werkwijze

Iedere opdracht is anders en behoeft een andere werkwijze. Daarom hanteer ik geen vaste werkwijze. Tijdens het genot van een (virtueel) kopje koffie of thee wordt er besproken wat jouw wensen en behoefte zijn. Na het aanleveren van mijn voorstel plannen we een intake en overdracht. We richten ons op de processen en uitvoering van de werkzaamheden. Alles wordt gereed gemaakt voor een goede start.

Het uitvoeren van de werkzaamheden worden exact uitgevoerd zoals deze zijn besproken in de overdracht. Tussentijds geef ik regelmatig een update en hou ik jou op de hoogte van de voortgang. Na een periode wordt er een kort evaluatiemoment gepland om te kijken hoe beide partijen de samenwerking ervaren.

Nikki Eikelenboom